Skip to main content

Liittymishakemus

Täytä lomake huolellisesti, punaisella tähdellä merkityt kohdat tulee täyttää. Liitoskorkeus katsotaan tapauskohtaisesti. Yleensä padotuskorkeus on +1,5m liitoskorkeudesta.

1. Asiakas: liitä/lähetä rakennusvalvonnan lupahakemuksen tai -päätöksen 1. sivu sekä LVI- suunnitelmat ja asemapiirustus. Liitteet voit lähettää osoitteeseen asiakaspalvelu@tunturilapinvesi.fi

2. Kiinteistön haltijan sosiaaliturvatunnus on pakollinen tieto, sillä liittymissopimuksessa sovitaan aina myös käytöstä (vesilaskutus). Mikäli kiinteistön käyttöperusteinen laskutus muutetaan myöhemmin muulle henkilölle kuin omistajalle, sovitaan tästä erikseen laitoksen kanssa lomakkeella ”käyttösopimus” tai ”omistajan muutos”.

4. Suunnitelmat: Liitä/lähetä Ravintola-, liikehuoneisto-, ja lämpimän autotallin liittymishakemuksiin pakollinen tieto: piirustukset rasvan-, öljyn ja hiekanerotuskaivoista.

1. Asiakas
Laskutusosoite
2. Kiinteistö
3. Sopimus koskee
4. Suunnitelmat
5. Lisätiedot
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.
Liitteet voi vaihtoehtoisesti toimittaa osoitteeseen asiakaspalvelu@tunturilapinvesi.fi viikon kuluessa liittymishakemuksen jättämisestä.
6. Hakemuksen lähettäminen